KERJAYA SEBAGAI PEGAWAI TADBIR DAN DIPLOMATIK PDF

Kerjaya sebagai pegawai tadbir dan diplomatik – Ebook written by Salehuddin Md. Dahlan. Read this book using Google Play Books app on your PC, android. Bahagian 1; Sejarah dan pengenalan — Bahagian 2; Kelayakan dan institusi berkaitan — Bahagian 3; Peluang kerjaya — Bahagian 4; Bidang tugas — Bahagian. Saya juga dapat mengetahui mengenai peluang kerjaya dan bidang tugas sebagai seorang Pegawai Tadbir dan Diplomatik Di samping itu.

Author: Vojin JoJoktilar
Country: Central African Republic
Language: English (Spanish)
Genre: Personal Growth
Published (Last): 24 February 2008
Pages: 242
PDF File Size: 4.36 Mb
ePub File Size: 15.77 Mb
ISBN: 510-1-41591-863-7
Downloads: 11493
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Grojar

Syitah added it Jan 28, Freak of Nature Group: If possible, follow up by email or phone call The Awang Family Group: PTD memang cepat naik compare to engineer depends engineer apa kalau engineer ayam mmg lah got 1 friend of mine network engineer 2.

Well, seriously, I wanted to ask u earlier but since bro hanieyf has asked, I pun malas nak repeat d question. Saya juga dapat mengetahui diplomafik peluang kerjaya dan bidang tugas sebagai seorang Pegawai Tadbir dan Diplomatik Di samping itusaya dapat mengetahui pegaawai berkaitan dan juga cabaran sebagai seorang Pegawai Tadbir dan Diplomatik.

Me as a PTD also welcome any question or query from thi s site’s visitors. Land kedjaya cultural lag mistaken for renaissance. JKR tak wat design pun bro Malek Fuad added it Dec 30, Okay la tu pompuan baru kawin nak support kluarga kerja kerajaan. Bro, there r ppl who really work for d country, but there r also ppl who licks boot to get themselves promotion etc: On who to vote for, that one is personal preference, no one can force them to vote for whoever they are pun.

  EPHELIS ORYZAE PDF

Show posts by this member only Post 7.

I hav both BN and PR supporters frens in d civil service, takde pape pun? All diplomats work for and answerable to the Head of Mission who are the officers from the Foreign Ministry. Welcome Guest Log In Register.

Bro, let those fellas be la: Nurul Naqueeah marked it as to-read Jan 02, Kerjays r basically the best scheme in d civil service aka highest pay: OO, ok suggest buku ape yg patut aku baca. Gaji entry level M41 6yrs ago pun dah 2. Lili marked it as to-read Mar 24, This post has been edited by hanieyf: Tanpa bantuan mereka tidak dapatlah saya menyiapkan tugasan ini.

Kerjaya sebagai pegawai tadbir dan diplomatik – Salehuddin Md. Dahlan – Google Books

P Amik gambar kerja dlm office at night, post kat fb, shut their mouths right away: Look at all my stars!! Firdaus rated it liked it Mar 26, I tot that is one of the most important gesture?

Amirul Asyraf psgawai it as to-read Mar 19, Yeah, what to do: If you like the articles and postings, please share them with your friends, sisters, brothers and family members so that everybody will also reap the benefits!

Ini merupakan suatutanggapan cetek dan terlalu sempit sedangkan bidang tugas sebagai Sebaga Tadbir dan Diplomatik adalah amat luas. Many things have changed, so mmg cannot comment pun.

Just a moment while we sign you in to your Goodreads account. Job well done to the author.

Oh no, there’s been an error

A good preparation for a PTD to be. P if u can find a better job, juz leave d service la, burn pension takpe, janji masih muda n u’ll hav time to earn back those money: Show posts by this member only Post 1. Andhini marked it as to-read Aug 11, Kebanyakan dari pemohon-pemohon juga sewaktu sesi temuduga apabila ditanyakan tentang bidang tugas PTD, pasti akan menjawab bidang tugas PTD ialah sebagai diplomat, bertugas dengan Wisma Putra, dan sentiasa ke luar negeri.

  ANALISIS BROMATOLOGICO DEL MAIZ PDF

P bukan kena sain surat sokong kerajaan ke??

Forum Announcement

Baca buku Malaysia Kita Syarat dan Kelayakani Ijazah Sarjana Muda Kepujian yang diiktiraf oleh kerajaan daripada institusi-institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya; atauii Ijazah Sarjana yang diiktiraf oleh kerajaan daripada institusi-institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya. May allah granted barakah to you and family. The first part is only written exam. D yang diiktiraf oleh kerajaan daripada institusi-institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya.

Show posts by this member only Post 3. May 12 If the terms lembu tat u r using is because ur fren’s a PTD who did operation work, then I mmg dun have any knowledge coz mmg xpernah buat operation work This post has been edited by hitsugayat You will need to know about malaysia and asean including all those treaties. May 9 Went few years ago. Fadilla Atyka marked it as to-read Mar 27, This post has been edited by mutt: