ENDODONTIE CLINICA SI PRACTICA PDF

Title, Endodontie clinica si practica. Publisher, Editura Medicală, ISBN, X, Length, pages. Export Citation, BiBTeX. Post has attachment. Bianca Diana. Public Jun 5, · Endodontie Clinica Si Practica GAFAR ILIESCU. Add a comment one plus one. 1. SmileUP nu este doar o clinica stomatologica moderna si accesibila. SmileUP este un Peste 7 ani de practica in domeniul Endodontie – Peste de cazuri .

Author: Zushicage Moogur
Country: Somalia
Language: English (Spanish)
Genre: Education
Published (Last): 3 March 2013
Pages: 131
PDF File Size: 11.20 Mb
ePub File Size: 14.54 Mb
ISBN: 662-1-51784-149-5
Downloads: 85375
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Darn

Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala. In cabinetul stomatologic puteti beneficia de o gama larga de tratamente pentru vindecarea paradontozei ce includ: Turistii stratini au ocazia sa-si trateze problemele stomatologice, sa viziteze Timisoara sau sa calatoreasca prin Banat, economisind totodata raportat la pretul tratamentelor din tarile de provenienta.

Incepand cu varsta de 1 an, controalele si curatarea dintilor sunt recomandate la fiecare 6 luni. Tratamente de canal complexe, precise si predictibile ce cresc considerabil rata de succes si fiabilitatea pe termen lung.

Mirela Burtan asistenta medicina dentara, igienist. Tehnologie actuala ca suport high-tech pentru conceptele terapeutice folosite. In functie de complexitatea cazului, un tratament endodontic poate dura intre 1 ora si 2 ore. Cariere La SmileUP gasesti endoontie echipa profesionista, cu pregatire internationala, intodeauna la curent cu noutatile in domeniu! Materialele folosite – calitatea materialelor influenteaza in mod direct calitatea si durabilitatea in timp a lucrarii dentrare.

SmileUP nu este doar o clinica stomatologica moderna si accesibila. Tratamentul non-chirurgical al bolii parodontale Tratamentul retractiilor gingivale Chirurgie estetica mucogingivala Chirurgie parodontala regenerativa minim invaziva. Multi pacienti apeleaza la tratamentul ortodontic din ratiuni strictestetice, insa nu aceasta ar trebui sa fie motivul principal.

  DGS-1024D MANUAL PDF

Echilibrari ocluzale Fatete ceramice functionale Tratamentul articulatiei temporo-mandibulare. Aparatul dentar este un tratament care rezolva probleme legate de pozitia dintilor, muscatura incorecta, probleme sau practia articulare, si nu in ultimul rand este una din cele mai eficiente unelte in estetica dentara, fiind folosit in reabilitari estetice complexe.

Atunci cand un dinte nu mai poate fi salvat si este extras, spatiul lipsa trebuie completat. Se recurge la ortodontie ori de cate ori avem de-a face cu o ocluzie muscatura defectuoasa, inghesuiri dentare sau dimpotriva, spatii mari intre dinti, existenta unui dinte inclus ce nu a erupt pe arcada, etc. Dupa ce dintii au erupt, poti sa incepi sa speli dintii copilului cu o cantitate foarte mica de pasta de dinti cu fluor.

Despre SmileUp

In acest caz medicul stomatolog va realiza o lucrare de protretica, denumita si punte dentara. Invinge-ti temerile si mergi la stomatolog o data la 6 luni, pentru un control de rutina. Stiati ca albirea dentara profesionala se poate efecta fara nicio durere, si faraefecte secundare, in maxim 1 ora? Adela Moldovan asistenta medicina dentara, igienist.

Tratamente interdisciplinare si multidisciplinare realizate in acelasi sediu. Suntem o echipa tanara si prietenoasa, bine pregatita si atenta la fiecare detaliu, reusind astfel sa facem din stomatologie arta, iar din arta un mod de viata.

Tomografie computerizata cu fascicul conic CBCT. Cazurile cu dificultate ridicata se trateaza in mai multe sedinte. SmileUP este un adevarat partener pentru sanatatea ta! Lucrarile ortodontice se recomanda pentru a preintampina tulburari grave ale articulatiilor temporo — mandibulare si a nerepartizarii fortelor masticatorii in mod corect. Colaboram transparent cu cabinetele practifa care doresc sa ofere pacientilor lor solutii endodomtie complete. Sigilari Tratamentul dentitiei temporare dintii de lapte.

  GRANOLITHIC FLOORING PDF

Practicca Ce presupune tratamentul de canal sau tratamentul endodontic? Pentru a va imbunatati experienta utilizarii site-ului nostru folosim cookieuri, continuand sa folositi site-ul sunteti de acord cu acest lucru. Iti oferim oportunitatea de a lucra intr-un mediu placut si de a te dezvolta profesional praactica cabinet dotat cu aparatura de ultima generatie! Toate specialitatile in acelasi centru medical.

Odata cu avansul tehnologiei din domeniu, tratamentul stomatologic poate fi efectuat aproape fara nicio durere.

Inainte Aesthetics One Dupa Echipa de medici specialisti, coordonata de dr. Santatea este importanta pentru fiecare dintre noi.

Bianca Diana – Google+

Terapia laser in parodontologie Tratamentul laser in estetica dentara Tratamentul laser al leziunilor orale Tratamentul laser in endodontie Terapia durerii si biostimularea. Clinica SmileUP asigura o gama completa practiac servicii stomatologice, consultatii si solutii de ingrijire dentara de lunga durata. Specializarea stomatologului — este importanta pentru tipul de lucrare stomatologica pe care o doresti.

Unde stomatologia este o stiinta exacta.

Trimite-ne datele tale folosind formularul de mai jos si noi te vom contacta pentru a stabili detaliile. Cercetare Stiintifica si Studii Clinice. De la primele luni de viata parintii ar trebui sa curate gingiile bebelusilor dupa fiecare masa si inainte de culcare cu un tifon curat. Planul de tratament dentar se poate imbina armonios cu un city break in Timisoara, oras Capitala Europeana inun oras ofertant, denumit si Mica Viena sau Orasul Florilor.