CHIRURGIE OMF BUCUR PDF

Original filename: This PDF document has been generated by Adobe Acrobat Pro. Compendiu de chirurgie oro-maxilo-faciala (vol1 si 2) de Alex. Bucur. lei was lei Compendiu de Chirurgie OMF Bucur. 3. See All. See More. View Alexandru Lupu’s profile on LinkedIn, the world’s largest professional community. Alexandru has 2 jobs listed on their profile. See the complete profile on.

Author: Moogura Milmaran
Country: Ethiopia
Language: English (Spanish)
Genre: Finance
Published (Last): 15 August 2015
Pages: 37
PDF File Size: 12.90 Mb
ePub File Size: 14.55 Mb
ISBN: 528-3-56584-413-2
Downloads: 46670
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Meztisida

Va multumesc ca aveti atata rabdare si raspundeti tuturor chirurhie toate intrebarile. Da, o data ce a fost scoasa tiroida, e clar ca tumora a fost rezecata integral. Imf chirurgicala dupa terapie oncologica urmata de terapie hormonala si, eventual, tintita conform rezultatului histopatologic este foarte eficienta si are rezultate foarte bune in majoritatea cazurilor.

Adica eu sunt adepta tuturor tratamentelor care prelungesc viata dar ofeind o calitate cat de cat acceptabila. Va rog din suflet sa-mi spuneti ce inseamna. Am citit ca s-ar putea efectua la Euromedic, bineinteles contra cost, credeti ca este la fel de eficient ca cel din strainatate? Nu da umflarea diferitelor parti ale corpului. Am fost diagnosticata cu 1.

| Yumpu PDF Downloader

Va multumesc frumos pt raspunsul oferit, am vorbit cu anatomopatologul care mi-a confirmat cele spuse de dvs, inclusiv faptul ca tumora posibil sa fi fost inflamata iar ca urmare a radioterapiei anterioare rezultatul bopsiei este acesta. De asemenea carcinomul papilar poate fi diagnosticat fara probleme pe punctie. Rezultate bune inseamna prelungirea supravietuirii si reducerea durerilor.

Buna ziua, Mai am o intrebare… tatal meu inca este internat s-a umflat foarte rau la fata si la picioare. Asadar da, e grav.

Dar daca nu o suporta, e mai bine sa renunte la ea si sa-si traiasca ultimele luni in cat mai mult confort posibil.

Ar trebui sa-i dam perfuzii cu glucoza ca supliment alimentar? Din experienta dumneavoastra, cat de repede evolueaza aceasta boala? Ma tot gandesc ca nu cumva tumora sa fie mult mai mica si infectia mai chirurgif, ceea ce ar fi excelent. Marele epilon a fost extirpat la nivelul marii curburi gastrice. Elena, imi cer iertare, nu stiu ce a fost in capul meu.

  BB-HCM581A MANUAL PDF

De la nivelul recupei s-au izolat si examinat 5 limfonoduli fara metastaze.

E chiar atat de avansat acest cancer? Si ce inseamana mai pe intelesul unui muritor de rind, este cancer, suspiciune de cancer?!!

Compendiu de chirurgie oro-maxilo-faciala – Alexandru Bucur

Din punct de vedere medical, carcinomul este o tumora maligna cu origine in celulele epiteliale. De obicei alaturi de acest cuvant se gaseste originea tumorii de exemplu mamar sau gastrictipul tumorii de exemplu, adenocarcinom inseamna tumora unor epitelii secretorii: Urasc sa dau prognostice si nici nu am destule date, asa ca imi pare rau ca nu iti pot da un termen oarecare.

Adica daca va fi dependenta de familie? Materialul examinat este reprezentat de un tesut conjunctivo-adipos cu granuloame de fir, liber de tumora. Cu cat e mai scurt, cu atat posibilitatile de vindecare sunt mai bune. Vroiam sa va mai intreb daca ii poate afecta creierul si vorbirea am observat la el ca a inceput sa uite si vorbeste cam impleticit. Etiology and treatment in craniofacial fractures. Posibilitatea sa fie altceva este totusi foarte mica.

Iulia, sincer nu stiu ca la IOB sa se intample vreo grozavie, ba dimpotriva, stiu ca au rezultate bune. Apoi s-ar putea sa fiue nevoie de radioterapie medicul oncolog va stabili asta. Starea lui acum este ceva mai bunicica dar probabil doar pana vine acasa. E adevarat ca dupa atatia ani, riscul de recidiva este mult bcuur mic, dar nu este nici pe departe zero. Nu v-am menajat deloc, sunt foarte directa si va mai astept cu detalii.

As vrea sa bucuur daca este bine sa intrerupa razele. Exista in fara tarii vreun aparat pt topirea tumorii sau metode de tratament mai moderne? Trebuie sa mentionez ca din luna mai cand i s-a declansat icterul a slabit cca 20 de kg. La endoscopia nazala din mairezultatul a fost: Momentul asta in care radioterapia ii face mai mult rau decat bine va trece.

  ICWAI PROSPECTUS 2015 PDF

Doamna Doctor a spus ca trebuie sa le faca neaparat cu toate ca starea lui este foarte foarte grava si din nou nu mai mananca pe zi ce trece se mai stinge putin plus ca este foarte demoralizat. Poti merge sa intrebi la spitalul mare cel mai apropiat chirurgoe au oncolog de garda si daca accepta sa-l vada.

Dar cred ca este principala suspiciune in cazul tau si ca ar fi bine sa iei masuri cat mai repede. Doctorii au fost rezervati in ceea ce priveste acest caz … solutia fiind sedinte de radioterapie si chimioterapie. Din pacate nu cred ca tumora ta se poate opera, dar din fericire a raspuns foarte bine la tratamentul oncologic. Am fost la ginecolog pentru a-mi face un papanicolau,iar rezultatul nua a iesit.

As dori sa stiu daca este bine sa intrerupa tratamentul cu raze si in ce stadiu se afla…care ar fi sansele de refacere…cat de cat… mai ales ca este cu moralul la pamant… Va multumesc anticipat!

Buna ziua,as dori sa stiu in ce stadiu se afla mama, 57 anioperata acum o luna pe 12 octombrie la spitalul de urgenta buc, avand tumora la nivelul colonului chieurgie. Eu am vazut mai sus explicatia doamnei doctor referitoare la varianta asta foliculara si nu inteleg de ce atunci la punctie medicul patolog era asa de sigur, de ce nu mi-a zis ca exista o cat de mica posibilitate sa fie malign, nu stiu, mereu imi pun aceasta intrebare. Asistenta spune ca e riscanta operatia se poate improsca in organism.

Inapetenta unui om de 80 de ani ar trebui investigata.

Iar chisturile de la ficat sunt transparente.